Menu

Zarautz

Gipuzkoa

Marzo / Martxoak

29-30-31 // 2019

Menu

Saskiaren egoera: Cesta vacía.

Lehiaketak

Hartu parte Arranparrila Lehiaketako (erreboiloa) eta/edo Txuleta Parrila Lehiaketako herri epaimahaikide gisa.

Probatu txuleta eta erreboilorik onenetarikoak, Euskal Herriko parrilari handienek prestatuak.

Arranparrila
Lehiaketa

Hartu parte epaimahaikide gisa arrain lehiaketan, hainbat
erreboilo probatuz, eta baloratu nor den
Euskal Herriko parrilaririk onena.
20
  • Larunbata, martxoak 30
  • 10:30 - 13:30
  • Zarautz (Munoa karpa)
  • 10 dastatze
  • Baloratu eta epaitu lehiakideak

Txuleta Parrila Lehiaketa

Txuleta gustoko duzu? Dasta eta balora ezazu arduraz hautatutako eta Euskal Herriko parrilari honenetarikoek sukaldatutako txuleta aukera
20
  • Igandea, martxoak 31
  • 10:30 - 13:30
  • Zarautz (Munoa karpa)
  • 10 dastatze
  • Baloratu eta epaitu lehiakideak

Herri Bazkaria

  • Tokia: Zarauzko Azoka
  • Eguna eta ordua: Igandea, martxoak 31, 14:30ean.
  • Menua: Barazkiak, erreboiloa (Esteban Palacios) eta txuleta parrilan (Dastatzen), eta azkenburukoak parrilan Rafa Gorrotxategiren eskutik.

45€

Saskiaren egoera: Cesta vacía.